ONZE WINKEL


Hartelijk welkom bij Alexanderhoeve Binnenhof in Rotterdam. Mijn naam is Martijn de Kleijn en samen met Miranda, Anneke, Cisca en Belinda vertel ik je graag alles over onze producten en we laten je ook graag proeven. Ik werk al van mijn 12e in een kaaswinkel en heb nu dus mijn eigen  fijne grote en gezellige winkel in een prettige samenwerking met de Alexanderhoeve. De ideale winkel voor iedereen met liefde voor alles wat lekker is en authentieke producten!


ONS ASSORTIMENT

In onze winkel vind je een geweldig assortiment boeren-, Noord Hollandse en buitenlandse kazen, vers gebrande noten en een prachtig wijn- en portassortiment. Eigenlijk hebben we alles in huis voor een heerlijke avond thuis genieten.

HOLLANDSE KAAS
We hebben in onze winkel tal van Hollandse kazen. Van jong tot zeer oud, van Noord Hollands tot Friese nagelkaas. Daarnaast hebben we ook een mooi assortiment biologische kazen. Altijd eerlijk en vers!

BUITENLANDSE KAAS
Onze buitenlandse kazen zijn eveneens om te smullen. Blauwader, roodkorst, geitenkaas... Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het. En altijd de beste kwaliteit!

NOTEN
Onze noten zijn altijd vers. Of je nu van cashews, macadamia's, pinda's of amandelen houdt, Wij hebben het. Altijd vers gebrand op kwaliteit!

WIJN
In onze winkel kun je ook terecht voor de lekkerste wijnen uit heel Europa. Daarnaast hebben wij ook een prachtig portassortiment.

Onze openingstijden zijn
Dinsdag t/m Zaterdag: 8:00 - 17:30


Graag tot ziens bij mij in de winkel!
Martijn de Kleijn en zijn dames